• 📦 Gratis verzending vanaf €60
  • 🍀 100% natuurlijke snacks
  • 🎁 Een cadeautje om te krijgen

Over ons

The big boss - Arko

Als tweejarige Heidewachtel vond ik het wel eens tijd om iets voor mezelf te starten ondertussen ben ik alweer drie jaar en kan ik zeggen dat ik erg trots ben op mijn verrichte werk! Een webshop om al mijn lievelingssnacks en speeltjes te kunnen delen met mijn beste hondenvriendjes! Naast het runnen van de webshop, volg ik ook graag jachttraining met mijn baasje, met de wind door mijn oren op zoek naar een eend of konijn. En sinds kort zijn we ook gestart met agility, wow dat is echt super cool! 

Maar zonder gekkigheid, deze webshop is speciaal voor jou! Kijk lekker rond en geniet van alle lekkere en leuke dingen. Mocht je speciale wensen hebben? Dan hoor ik dat natuurlijk graag, want ik houd mijn beste hondenvriendjes, graag te vriend. 

Wist je dat je mijn verhalen ook kunt volgen op Instagram?

 

 

The manager - Lincy 

Achter de schermen zorg ik ervoor dat alles geregeld wordt voor Arko. Als afgestudeerd Paraveterinair en Docent Dier op het mbo, ligt mijn passie bij honden en alles wat daarmee te maken heeft. Alle producten zijn dan ook speciaal geselecteerd en alleen hetgeen dat ons goed bevalt wordt aangeboden. Wij verdiepen ons naast snacks ook in natuurlijke verzorgingsproducten voor de hond en enrichment. Daarnaast help ik honden en baasjes om elkaar beter te kunnen begrijpen, door middel van hondentraining. Ook ben ik voedingsdeskundige voor de hond in opleiding, die ik naar verwachting in 2024 zal afronden. Diensten omtrent training en voeding zal ik aanbieden onder Lincy's wereld.